2013-01-19

Mer inspiration för rensning! Flytväst från 80-talet

Jahopp, efter att ha blivit inspirerad av Pernilla så funderar jag på att också göra en IN och UT lista i samband med rensning. Jag blir så glad när jag hittar bloggar där jag hittar inspiration! Och det är också skönt att man inte är "ensam" i dom här tankarna om frivillig enkelhet. Kanske har vi olika grundsyfte med rensningen, men det är alltid kul att hitta folk med liknande tankar som ens egna. Varför det är så vet jag inte?

Nåväl. Imorse fortsatte jag och fota lite prylar, bland annat tog jag ett foto på min första hängsele som jag köpte begagnad av en äldre man (gubbe?). Jag köpte den sommaren 1997 och det var sommaren som jag fastnade för vindsurfing. Jag minns att det var en underbar sommar, med bra sommarväder. Jag var arbetslös (mellan jobb som man säger?) och hade gott om tid att lära mig att vindsurfa, underbart ledig med andra ord. Jag kände frihet! Jag använde denna kombinerade flytväst och hängsele ett par somrar tills jag fick möjlighet att åka ner till Varberg och kunde shoppa loss ordentligt och skaffa mig en riktig sitthängsele (plus en massa annan utrustning).
Men tiden har kommit, vindsurfingen är avslutad och nu ska den bort!

Jag gav bort en sådan där stor orange flytväst till min kusins barn för någon månad sen. Såå. Nu har jag bara en flytväst kvar (efter dagens rensning).

Vecka 2-3
IN

- KOmmer inte på att någon pryl förutom mat och hygien som inhandlats denna vecka.

UT

Flytväst / hängsele (soporna)
Påskkärring
Ett par slitna tofflor (soporna)
En påse med gamla skortor och någon tröja (soporna)
Strumpa med hål på (soporna)
Två stycken tält (återbruket)
Två stycken motorcykelhjälmar (återbruket)
Frimärkssamling (lämnat till Effecta)
Symaskin (återbruket elektronikåtervinning)

Tog foto på 80-tals hängselen. Helly-Hansen Surfer, de ni!!! Sexy stuff.
Helly-Hansen hängseleflytväst från åttiotalet
Helly-Hansen hängseleflytväst från åttiotalet

Sexy Outfit med remmar. Plus en "ficka" med nät i botten så vattnet rinner ut när man ramlat i vattnet. Pörfekt! Design from the eighties!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar