2013-06-29

Uthyres: Inneboende i liten lägenhet, Västerås

Jag tänkte testa detta, då jag vill sänka mina fasta kostnader (och jag tycker det låter lite spännande).

Uthyres:
Sovplats med tillgång till delat kök och delad toalett/badkar/dusch. Inneboende.
Dvs plats i lägenhet. Det är en liten 1:a på 34 kvm. med kök och badrum. Finns även lite plats i förråd. Detta skulle hyrespersonen dela med mig, kille på 38 år.
Lägenheten ligger relativt centralt i Västerås, närmare bestämt Gideonsberg/Nordanby.

Kostnad/månad för dig: 1800 kr. (Betalt i förskott), då ingår normalt elutnyttjande och bredband 100 mbit. Wifi finns också. (Inga ytterligare kostnader tillkommer för försäkringar, bredband, el, vatten etc.)

Lämplig hyresperson: tjej i 25-45 års åldern (som inte snarkar). Ingen partyprinsessa, utan det är lugn och ro som gäller. Du kommer alltså dela lägenheten med mig. Det är inte så farligt som det låter.. Vi kan förhandla om olika krav. Vem som ska städa toaletten denna vecka etc. Allt går att förhandla! Vi kan säkert komma överens om du vill ha lägenheten för dig själv, då och då. Typ när jag har semester. Någon kväll/natt då och då kan jag säkert hålla mig borta också. Men jag förväntar mig hitta lägenheten och dess innehåll i samma skick som tidigare, annars blir du ersättningsskyldig och troligen vräkt.
Varför just tjej? Dels tror jag det är trevligare. Och dels slipper jag bli klassad som bög (dvs. om jag hade en kille som inneboende), dvs. det ser mer ”normalt” ut om kille och tjej bor tillsammans, mindre frågor från grannar, vicevärd, mindre strul helt enkelt.
Tid: Låt oss börja med en månad, fungerar det bra så kan jag tänka mig 3-6 månader avtal. Uppsägningsvillkor kan vi komma överens om.
Jag är en normal kille (civilingenjör) som inte kommer trakassera dig (vill bara få det sagt). Din fantasi springer kanske iväg lite väl mycket annars? :) Du kan förvänta dig full respekt från min sida. Vilket jag även kräver av dig.
De enda krav som jag ställer på dig framgår av det kontrakt vi skriver.
För att detta ska fungera måste vi funka i kemin. Jag vill inte bo med någon som jag tycker verkar konstig eller som jag stör mig på. Det samma antar jag gäller dig? Vi måste träffas och det ska kännas bra. No hard feelings om vi inte funkar. Ibland funkar inte kemin helt enkelt. Se också möjligheter, det kan vara kul att lära känna nytt folk.
Detta är en utmaning för mig och jag hoppas du också ser det så. Utmaningar brukar få en att växa och utvecklas! Du kan slänga dina skrämmande fantasitankar (som jag antar du har). Jag är ingen våldtäksman och har inga drogproblem. Du kommer få sova i fred osv. Låt inte fantasin skena iväg..

Har du problem? Som att du kanske stjäl, knarkar eller har någon last som jag eller föreningen där jag bor inte accepterar. Låt oss slippa det tjafset, hör inte av dig. Jag vill bo med bra folk som har integritet och har ärliga avsikter. Du kan förvänta dig samma av mig.

Det finns en kölista att anmäla sitt intresse i: maila: pher_ (at) hotmail.com

Vad mer som kan vara värt att veta?
Jag håller på och rensar från ett liv med för mycket prylar. Jag har blivit biten av minimalism och försöker därför göra mig av med allt jag finner onödigt.  För att känna mig mer fri. För att göra plats för dig. Lägenheten kan säkert byggas om så att du får ett eget rum /någon slags enkel ombyggnad. I övrigt finns cykelrum, tvättstuga (ingen tvättmaskin finns lägenheten).

Låter det intressant? Hör av dig med en beskrivning om dig själv, kanske har du har några speciella önskemål eller planer. Epost: pher_ (at) hotmail.com


Vänligen Per-Gunnar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar