2013-08-03

Bakslag

Jag har nu haft tre veckors semester och genast föll jag tillbaka till mitt gamla mönster. Dvs jag har lagt massor med tid på prylar igen. Semestern blev inte alls som det var tänkt egentligen. Det hela startade med att jag satt och kollade på Blocket (jag vet det borde jag inte göra)..

Vips så hittade jag "bra deals" igen. Bilar jag som jag åkte och tittade på. Gav bud och "dealade"..
Och på andra bilen jag tittade på.. slog jag naturligtvis till också. Det var ett bra köp kan jag tycka, men ändå. Det var lite oplanerat kan man säga. Nog för att jag funderat på att byta bil ett tag, det ska inte förnekas. Den jag tidigare bilen jag har var tveksam om den skulle gå igenom besiktningen, men nu med facit i hand så gjorde den det. Det blev en Toyota Starlet i mycket bra skick. En bra "deal" enligt mig.

Så nu sitter jag med två bilar och det innebär att dom kräver dubbelt så mycket tid i anspråk egentligen. Två bilar som ska besiktas och skötas om. Dubbla kostnader etc.

Jag ska försöka sälja Kian (den risigaste), jag ska ställa av den andra bilen (Toyotan) så länge. Känns ju onödigt med två bilar som står och kostar pengar i försäkring och skatt osv.

Den här semestern hade jag tänkt skriva lite på min bok och åka på en längre roadtrip, men nu blev det inte riktigt tid för det kan man säga. Det blev dock en mindre roadtrip, till Kristinehamn, Karlstad, Strömstad, Saltö, Grebbestad, Hamburgsund, havsstenungsund, Fjällbacka och Lysekil. Jag kanske återkommer med lite bilder därifrån.

Jag kommer säkert skriva mer om mitt bakslag. Det är en ständig kamp det här med prylar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar