2014-11-02

In & Ut September, Oktober

Dags att summera de senaste två månadernas rensning. Jag har avsatt en del tid för att rensa så det har gått hyfsat faktiskt. Det blir svårare och svårare att hitta objekt att rensa. Det finns dock mycket onödigt kvar att ta tag i.


IN

Kommer inte på något! Inte en bestående grej på två månader! Och detta utan att ens ha ett köpstopp. Bingbong. YES! Jag lyckas faktiskt hålla koll på mina tillfälliga köpimpulser, vilket få ses som ett stort framsteg!UT
Följande har fått lämnna den här gången.
Jeans gick sönder när cyklade. Fastnade på sadeln eller nått.

Sköna jeans men lätt att ha sönder? Mywear man

Ut med T-shirt. Tröttnat på att folk kommenterar Arosmarschen då få gånger jag har denna t-shirt. "Har du sprungit Arosmarschen?"
- Nej.

Tänkt träningströja. För liten för mig trots att Medium brukar passa, måste vara tjejstorlek eller nått.

Köpte på Ebay, för stor storlek för mig, fösökt skänka till bättre behövade, men dom ville inte ha.

En tröja som gjort sitt och hängt i garderoben för länge.

Rensade i köksskåpet. Mindre känt fat?

Gardinen hade gjort sitt och framsidan på fat.

GPS såld på Tradera för 350 kr (minus avgifter). Inköpt för 3650 kr 2005... Använder GPS:en som finns i min mobiltelefon nu förtiden, vilket gör denna onödig och överflödig..

Sålt denna minikyl av märket UPO på Tradera. Köparens barn skulle ha denna kyl till att kyla läsk. Fick 500 kr. Köparen åkte ända från Kristinehamn. Själv gav jag 300 kr för den. Använt den 1 gång, för när den vanliga kylen skulle frostas av. Tanken var från början att ha den i en kommande husbil. Men inget bra val för detta egentligen. Finns bättre. Mycket bök för nada.

Grill plus adventsljustake fick gå.

Kastade även gallren. Finns grill på gården där ja bor. Och i nödfall får man väl köpa engångsgrill eller använda ungsgallret tillsammans med några stenar. Think outside the box heter det visst.

De här tyckte jag var en smart grej (en gång i tiden). En handdukshållare att hänga på dörrar. Inte använd en gång tror jag. #Uselessshit

Så tog jag mig samman och bestämde mig för att dumpa "varma mackor" grillen. Inte speciellt nyttigt att käka mackor. Och den här har inte blivit använd tillräckligt mycket för att rättfärdiga sin plats!

Tog mig oxå äntligen i kragen och fick ut Ikea Bestå bokhylla, den lämnades till återbruket.

Sålde iväg en Fiskars yxa (200 kr) och en machete för 100 kr till en trevlig dansk.

Bokhyllan monteras isär. Lampor kastades också. Elektronikåtervinning.

Denna brödrost har inte använts på minst något år. Bröd är egentligen ingen bra mat (som jag nämnde tidigare), gott ja, men inge vidare bra. Att rosta gör maten gör den troligen ännu mer onyttig. Näh bort med den!

En plakett från handelsföretaget Axel Johnson & Co inhandlad på auktion. Gavs bort som present till kusinbarn. Han tyckte detta var en häftig plakett.

Minnesbrev från soloflygning över Atlanten. Också present.

Passade även på att ge bort ett tennisracket (oanvänt), samt volleyboll och frisbee till bättre behövande ungdomar.


Det var det hela. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar