2015-10-25

Gillar du vart Sverige är på väg?

Som en frihetsälskande person gillar jag inte vart Sverige är på väg. Det är som att dumheten tycks växa sig starkare och starkare inom vissa grupperingar här i landet. Jag tänker då på den dumhet som är ovetande, utan konsekvenstänk och på längre sikt i viss mån självförstörande.

- Ja, jag saknar lite av den äldre generationens sunda förnuft. Sunt bonnförnuft tycks alltmer vara en bristvara.

Som frihetsälskare är det en tragisk utveckling att bevittna. Det känns som att minst 50 procent av Sverige är känslostyrda ”nötter” som inte tänker längre än näsan räcker. Som vill rasera det som många av oss jobbat hårt för att bygga upp. Jag har svårt att acceptera detta, då det påverkar min frihet i det långa loppet.

Vi ser alltmer hur Sverige delas, söndras och gemenskapen mellan varandra minskar, vi ser att vissa ämnen får vi inte prata om. Locket på. Vi ser hur tryggheten minskar. Vi ser en vilsenhet och förvirring (som tyvärr dominerar) som (enligt mig) tillhör ignoransens stöttepelare. Jag har inte direkt skrivit om detta tidigare, men snart känner jag snart måste sätta ner foten och börja säga vad jag tycker. Tillsammans med andra börja kämpa för vår frihet. För friheten är under hot. Vilket pris det än må ha! Jag ska fundera lite till innan jag tar beslutet. Det är ett val som påverkar, orsak och verkan. Vissa av er kommer inte gilla det, men friheten har sitt pris. Och jag är beredd att ta det. Jag kan inte bara se på när friheten sakta men säkert försämras dag för dag. Jag kan inte låta andra diktera och försämra villkoren för hur det framtida livet ska gestalta sig.

Mitt hjärta bankar så starkt för frihet så det finns inte ord, yttrandefrihet,  non-aggression principle och ett fritt samhälle utan förtryck/tvång. Sverige går åt i mitt tycke åt motsatt håll. Många vågar officiellt inte säga vad de tycker (inkl. undertecknad), men det kokar under ytan. Jag märker av det överallt nu, avskyn gentemot politiker är större än jag någonsin tidigare upplevt. Folk är arga och oroliga vart Sverige är på väg. Med allt rätt.
När är det värt att ta "fighten" för sin frihet? Och är det värt konsekvenserna och följderna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar