2015-10-19

Måla taket med Tippex?

Kanske dags för lite mer Do It Yourself?
För ett tag sedan skrev jag om när jag lagade kökstaket här i lägenheten. Du kan läsa det inlägget här. I alla fall så behövdes nu taket målas vitt igen efter mitt lilla ingrepp. Och jag kom då på sneakvarianten (japp sneakepeak) att använda Tippex! Jag googlade runt lite och kollade på vad folk använde tippex till, men kom inte upp med så många svar. Tydligen var Tippex inge vidare att måla sin bil med i alla fall. (alltså typ fylla i stenskott osv).

Jag behövde en matt vit färg och Tippex eller Staples var just vit och matt. Det borde funka tänkte jag. Fördelarna jag räknade upp i skallen var typ att "då slipper jag ta mig tid att åka och handla vit matt takfärg" som bara fanns i minsta storlekt typ en liter. Plus att jag spar någon krona. Staples Correction Fluid får det bli! Det hade jag redan hemma. Resultatet blev helt ok. Bättre än innan i alla fall. Målade väl typ tre gånger med den lilla pensen som sitter i locket. Voila!


En bild på hur det såg ut innan..

Här är det målat, vit matt Staples färg. :-)

Vi ska inte vara alltför petiga, right? Jag vet det är inte pörfekt, men it will do. Helt ok. Spaklingen är lite av problemet inte färgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar