2016-03-09

Lukter på tåget

Sitter på tåget när jag skriver det här, i en odör av parfymlukt, YACK!. Det är mer eller mindre frekvent, folk stinker på tåget, och verkar inte veta hur illa de luktar. Är det inte rökare så är det äcklig parfymdoft. Idag är det parfym.
.
Jag har minnen från lågstadiet vad gäller äckliga parfymer, vi hade en skrivstilslärare (Marianne) som jag tyvärr fick gå i ”extraklass” med när jag var ung. Eftersom jag inte skrev så fin skrivstil som de som de andra. Det jag minns av henne är hennes överflöd av smycken som dinglade, men framför allt hennes stank av parfym. När man satt i sin skrivbänk brukade hon smyga upp bakifrån och liksom sätta sitt huvud bredvid en (nära) och hänga sina bröst över ens rygg. Minns att de värmde skönt men att jag fick sitta och hålla andan, hennes andedräkt var bedrövlig också, Och hon luktade något fruktansvärt av påbaddad parfym. Nu när jag sitter på tåget och skriver det här, är det ungefär samma doft.
Seriöst ni som använder överdriven parfym, vad är ert syfte? Tror ni att ni luktar gott? Att ni ska dra till er romanser or what? Fattar det inte? Kasta pengar på dyra parfymer som får folk att undvika er? 

Vad är poängen liksom?

Just asking. This is too much!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar