2016-04-23

Idag håller jag inte igen orden

Som sagt. Idag tänker jag inte hålla igen orden..

Jag är så otroligt stolt över mig själv, över vad jag har blivit. Vad jag har utvecklats till! Ni ska veta att min resa här på jorden inte alltid varit lätt. Som de flestas liv, möter vi periodvis livets svårigheter, men vi kämpar vidare, försöker hitta svar. Vi ger inte upp, försöker lära oss av misstagen vi oundvikligen gör, vi försöker hitta vägen framåt. Alla de här svårigheterna har gett mig en enorm drivkraft! Visst, livet kan kännas meningslös stundtals, men sen hittar vi lusten igen. En väg till ett bättre liv. Ett liv med mer syfte och flow, och glädje. Vi continue the search! Och ju mer vi söker desto mer vet vi varför vi är här. Och på vår resa blir vi förhoppningsvis bättre människor. Vi blir klokare och med fler insikter. Livet handlar om att klura ut hur saker och ting fungerar. Det är inte lätt, för vore det lätt skulle alla göra det!
Gudarna ska veta att jag inte den smartaste på den här jorden, men det fungerar ändå, uthållighet och envishet vinner alltid i längden. Min kropp har alltid ställt upp för mig, reparerat sig den är blivit skadad. Jag har alltid kunna lita fullt ut på min kropp, den är fantastisk, trots att jag utsatt den för mycket så har den hållit, åter och åter igen repat sig när den gjort sig illa. Jag älskar min kropp.
Jag har ett driv som ständigt kräver bränsle, får kroppen bra bränsle finns det inget stopp. Då finns oftast drivet att åstadkomma något där.

You try stop me when my commitment is strong and you won´t succeed (that is if my heart is still beating).

Älskar att träna och det ger mig energi i överflöd. När alla andra ligger och sover så är jag uppe och jobbar på mina projekt (outtröttlig). Jag är en prokrastinerare av rang, men jag får trots allt en del gjort! När andra omkring mig blir trötta i huvudet efter en lång dag har jag grymt med energi kvar. Älskar mitt driv för att förbättra och söka svar på livet frågor.
I wasn’t born to sleep my life away as a zombie who doesn’t think. So I better start thinking!
God dam it I´m good. More or less formed through others input. Thank you, you my role models and the leaders of the world.

Det här är bara början.

--------------------   --------------   ------------------


"Throw me to the wolves & I'll return leading the pack."

Det är i motvind en drake lyfter. ~ Winston Churchill. Winston Churchill / kinesisk ordspråk

”Efter regn kommer sol.”

”Mister du en, står dig tusen åter.”

“The greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions, and not upon our circumstances.” - Martha Washington

“A smooth sea never made a skilled sailor.”
― Franklin D. Roosevelt.

“Stars can't shine without darkness” ― D.H. Sidebottom, Fragile Truths

“There are secret opportunities hidden inside every failure.”

“Direction is so much more important than speed. Many are going nowhere fast.”

"The fact is, you won’t reach your full potential in any area of life until you have a map for personal growth." - John C. Maxwell

”No matter how you feel.
Get up, dress up, show up,
and never give up.” – unknown

“Don’t allow your wounds to transform you into someone you are not.” ― Paulo Coelho

“Edit your life frequently and ruthlessly. It's your masterpiece after all.”
― Nathan W. Morris

Remember the ancient Japanese proverb, "We learn by doing, there is no other way."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar