2016-04-17

Meningsfulla meningar

Åh vet ni, jag är en sådan sucker för kraftfulla meningar, jag älskar att grunna på citat och dess innebörd, dess djupare mening och innebörd. Inte fastna i "men det där stämmer ju inte på allt" utan mer se helheten, generaliseringen så att säga. Den här morgonen har jag samlat lite meningar som jag fastnade för, tänkte dela dem mer er. Hoppas ni gillar dem lika mycket som jag.

De flesta har sitt urspring okänt utom Reyna Biddy och Seneca.

"Svaga människor är ute efter hämnd.
Starka människor förlåter.
Intelligenta människor ignorerar idioterna."

"Den första att be om ursäkt är den modigaste . Den första att förlåta är den starkaste. Den första att glömma är den lyckligaste." - Okänd.

"Vad som upptar ditt sinne, styr ditt liv."

"Lyckan är en riktning, inte en destination" - Okänd

"Ögonen är oanvändbara när sinnet är blint."


Misstag är den perfekta chansen att lära sig och växa.

Håll i sinnet att en lögn kan förstöra tusen sanningar. - Brist på förtroende

Göra det som är rätt, inte vad som är lätt. Vi gör det som är rätt oavsett konsekvenserna.

Intelligenta människor tenderar att ha färre vänner än en vanlig människa. Desto smartare du är, desto mer selektiv blir du.

Gör aldrig permanenta beslut på tillfälliga känslor.

Lyssna inte med avsikt att svara. Lyssna med avsikt att förstå.

”Kasta mig till vargarna och jag kommer tillbaka som ledare av flocken." – Okänd

En tunga har inga ben men det kan bryta ett hjärta itu. Tänk på hur du formulerar dina ord.

Ingenting är värt det om du inte är glad.

Fördomsfri till motsatsen bevisats - Döm inte någon bara för att de beter sig annorlunda än du. Att vara öppen för fakta och bättre resonemang är en dygd.

En storslagen relation inträffar ej på grund av den kärlek ni hade i början, utan hur väl ni fortsätter att bygga kärlek ända till slutet.

När en kvinna är korrekt älskad, blir hon tio gånger kvinnan hon var tidigare " -. Reyna Biddy, Samma sak med en man. Det är fantastiskt att se.

Övertänkande leder till negativa tankar, men tänk inte för lite, det är ännu värre. Och gör aldrig permanenta beslut på tillfälliga känslor.

Var inte en narcissist som spelar ett offer eftersom du gjort dåliga val, ta ansvar för dina handlingar, och utbilda dig själv så att du gör bättre val i framtiden. Utveckla ditt omdöme, väx.

En narcissist målar en bild av sig själva som ett offer eller som är oskyldig i alla aspekter. De kommer att bli förolämpade av sanningen. De kan inte stå ut med att det drivit sitt liv åt fel håll. Men vad som göms i skuggorna kommer fram i ljus. Tiden har ett sätt att visa människors sanna färger.

"Med tiden upptäcks sanningen." – Seneca

"Arbeta för ett skäl, inte applåder. Lev livet för att uttrycka, inte imponera. Sträva inte efter att göra din närvaro märkt, bara göra din frånvaro känd. " - Okänd

Ta varje (klok) chans du får i livet, eftersom vissa saker bara händer en gång.

"I slutändan , beklagar vi bara chanserna vi inte tog." - Okänd

"Du kommer aldrig att vinna om du inte försöker." – Okänd

Tvivel dödar fler drömmar än misslyckande någonsin kommer göra ... Och kom ihåg att vi ibland skapa våra egna krossade hjärtan genom höga förväntningar.

"Jag skulle socialisera/umgås, men det blir i vägen för att bara vara hemma och göra vad jag vill." - Okänd introvert? (sound like me)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar