2016-04-26

Tripp till Gävle

Ja, just ja glömde ju berätta att häromveckan åkte vi till Gävle för att inspektera ställverk (lönearbetet). Tog några bilder jöh. Hann tyvärr inte se något av Gävle utan det var mest arbete för hela slanten.
Volvo v50 med en riktig snåldiesel som drar väldigt lite. Kommer över 110 mil på en tank. ja, lite impad faktiskt.
Gävle krokarna. Tydligen har dom gula bussar här. Har varit en del i Gävle som barn då min styvfar är härifrån. Har även köpt en cykel (Valbo och besökt Korsnäs för att kolla var Jan Stenbeck blev visad av sin far "Det är här pengarna kommer ifrån". Kul o vara tebaks.

Hade vi åkt fel? Huh? Hamnat i Kina? Nix bara kommit Dragon Gate,  cirka 25 km ostsydost om Gävle och cirka 150 km nordnordväst om Stockholm.
Myndigheterna har gått hårt åt detta ställe ryktas det. Befogat eller ej vet jag icke. Men lite kul är projektet. Ser lite "spacit" ut att se en kinabyggnad mitt bland all skog. Ryktas att man vill bygga en kinesisk stad i närheten. Dragon City. Yeah call me a gossiper då. :-)

En lågspänningsställverk, en lyftbrytare (ACB = Air Circuit Breaker). Behövs till ett projekt i Sundbyberg. Ser att du hissar intresseflaggan och viftar ivrigt.. ok sorry.
Alltid var nyfiken på bilinstrumenteringar av någon anledning. :-) Här en Volvo XC70 som jag snällt får åka med. Som enkelt levande människa är man ju inte van med så här nya grejer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar