2016-06-17

Fin och charmig buss bredvid Mariaberget..

Här i veckan dök jag på ett väldigt fin och charmig gammal buss som det verkade gå att bo i. Tyckte den var så fin! Jag älskar att leta fina ställen av någon anledning. Som ett sökande på något vis.. Kanske är nomaden inom mig som kaller (eller nått)..
Bussen hade dessutom en fin text på sidan. Kolla!

PEACE - LOVE - JOY

Enkelt på något sätt. Några av de viktigaste ingredienser som tillhör det goda livet helt klart.

Ni som har följt den här bloggen ett tag vet att jag är svag för boenden som på något vis relaterar till frihet. Vare sig det är Tiny Houses på hjul, boende på segelbåt, vanlife eller något annat spännande som inger lite mer äventyr i än vanliga traditionella boenden. Så varje gång jag ser något schysst enkelt boende blir jag lite till mig. Som i det här fallet. Den här gången blev det till och med en liten video så jag kunde visa er. :-)Stillbilder på den charmiga välunderhållna bussen. Den stod parkerad på en sidogata nedanför Mariaberget (Södermalm). Här hade den hittat en gratis parkering som den nyttjade. Bilarna däremot fick betala avgift.
Hippiestuket. Här syns texten PEACE * LOVE * JOY

Jag var på jakt efter Skinnarviksberget som jag förstått var en klassisk turistfälla. Här hittade något som pekade på att jag inte var helt ute och cykla.. Lilla skinnarviksgränden. Mysigt gammeldags i dom här kvarteren.
Hittade någon slags lekplats här uppe på Mariaberget, tog ett kort på den fina utsikten med Stockholm stadshus och Riddarholmen bredvid Gamla Stan.

Här, längs med kanten med utsikt till t.e.x Riddarholmen.
På "hönsnätet" hängde massa kärlekslås med små inskriptioner. Många kärleksdeklarationer här uppe kan jag tänka mig.

Titta vilket fint lås. Nicki <3 Tobi. Aaawww. :-)
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar