2016-07-19

Svempa hade tagit med Volvon

Häromdagen hade Svempa tagit med sig sin fina Volvo 240 från 1981 till lönearbetet. Vilket praktexemplar det var! Volvon var i otroligt fint skick. Vita däcksidor och allt. Så kul att se någon vårda sin bil på det sättet. Den var i princip nyskick förutom att det syntes någon maskintvätt i lacken. Väldigt fin var den. Den har gått 8000 mil. Varav Svempa kört den ca 4000. Kul och se något annorlunda mot dagens bilflotta. Den här bilen är 35 år gammal, det kan man inte tro!
Svempa hade även med sig Tindra (hunden). Lite blyg var hon först. Kanske skämdes hon för att hon skällt ut mig tidigare då hon suttit i bilen när jag gått förbi, hahah.
Volvo 240. Svempa och fina Tindra och Volvon från 1981. Svempa gillar att Volvon har brytarspetsar för det förstår han sig på till skillnad från modernare elektronik. Svempa är otroligt duktig på mekaniska maskiner. Svempa gillar sånt han förstår sig på, precis som jag. Enkelhet före komplexitet.
Svempa och fina Tindra och Volvon från 1981. Svempa gillar att Volvon har brytarspetsar för det förstår han sig på till skillnad från modernare elektronik. Svempa är otroligt duktig på mekaniska maskiner. Svempa gillar sånt han förstår sig på, precis som jag. Enkelhet före komplexitet.
Nya fina däck med vita däcksidor passar Volvon fint!
Förra sommaren köpte Svempa nya fina däck med vit ring på. Passar fint.

Svempa är en speciell och intressant människa, jag tycker mycket om honom.Tack för att du tog med Volvon Svempa, uppskattade verkligen att få se den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar