2017-03-04

Vad händer? Vad beror frånvaron på bloggen på...

.

Well

Jag har hjälpt styvfarsan att flytta, det har tagit mycket tid av den lilla ledighet man har.

I övrigt har skåpbilen givit mig massa arbete. Jag kallar den för ett "projekt".. Previan var tyvärr inte i så bra skick som jag hoppats. Den kräver därför massa arbete för att kunna hålla igång. Kanske skriver jag ett inlägg om rosten som hittats.. Bilen har gett mig problem kan man säga, och det känns även lite jobbigt att gå emot minimalismtänket, men det finns en plan som gör detta projekt en väg framåt. Projektet har inneburit att det kommit in väldigt mycket prylar. Tyvärr är det ofta så med projekt. De kräver sina prylar. Det känns inte heller så bra att ha två bilar när man egentligen bara har behov av en..

En annan anledning till att jag inte är så aktiv på bloggen är att jag inte tycker den ger så mycket tillbaka. Inte i den mån jag hoppats i alla fall. Vi får se hur det blir framöver, om jag lägger mer krut på annat i stället för bloggen.

Ett förråd till en Hoarder? Såg detta när jag flyttade F's grejer. Går ju inte att öppna dörren utan att en massa cykeldäck ramlar ut.
Att organisera sina prylar på den här nivån är tecken på en maxad hoarder. Den/de  här kommer finna det mycket svårt att flytta och så vidare. Troligen är lägenheten också rätt full av prylar.
Toyotan var mer rostig än jag trodde. Började peta lite på en bubbla och vips visade det sig att rosten kom inifrån. Detta måste lagas.
Tyvärr har jag inte heller kunna träna så mycket som jag vill (pga av tidsbrist), och det får antagligen konsekvensen att det blir lite sämre beslut.

Tjarrå!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar