2017-07-10

Bluetooth högtalare, gör dig mer fri?

Dags att testa om följande blåtandshögtalare gör dig mer fri? Jag vet, ytterligare en grej att hålla reda på?
Nja.. den klarar nog mitt enkelhetstest..
Dessutom behöver jag något som kan fungera till "vanlife" och något som är lätt att ta med sig / bärbart.

Det är ju förövrigt stundande med semester snart och vi vill väl ha med oss musik och våra podcast även då? Personligen tycker jag inte riktigt högtalaren i mobilen räcker till. Och ibland vill man kunna lyssna flera samtidigt så att ploppa i headset är inte alltid aktuellt right?
I alla fall så har jag tittat på ett alternativ.


Roxcore Jump XL Bluetooth högtalare med LED-belysning. Ledbelysning kan tyckas vara lite onödigt, men kanske lite kul för de yngre. Den funktionen går att stänga av, och kanske skapar belysningen lite krystad partystämning med sitt blinkande. Det går att i ett visst läge får den att blinka i takt med musiken.

Roxcore JUMP XL specifikationer. Ganska stort batteri på 2200 mAh.
Roxcore JUMP XL specifikationer. Ganska stort batteri på 2200 mAh.
Laddning sker med micro USB. Röd lysdiod indikerar att den laddas, den blir blå när fulladdad. Finns en AUX ingång om du vill koppla det istället för att köra "trådlöst" med bluetooth. Dvs du kan köra från tex ditt 3.5 mm uttag på mobilen till denna ingång.
NFC funktion finns, googla om du inte vet vad det är. Funktionen gör att du kan koppla ihop med enheter som har NFC och föra över på detta vis. Nyare mer avancerande mobiler brukar ha denna funktion.
Knapparna på andra sidan. Fram och back, på och av, mikrofon och volymknappar. Har det mesta man behöver.
Har satt samman en video (språk: liknar engelska) där jag går igenom denna högtalare. Enjoy! :-)Nej, jag har inte fått någonting för att göra detta. Det är bara mina personliga tankar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar