2017-10-23

Båtliv och Youtubekanaler

Så jag antar att om ni läser den här bloggen kanske ni suktar efter ett lite mer fritt liv. Och jag har väl i ärlighetens namn inte givet så mycket sånt här.. Jag är själv fortfarande fast i hamsterhjulet..I alla fall så tänkte jag att jag skulle delge er två Youtubekanaler som handlar om att leva på en båt.

Den kanal som jag tycker har bäst storytelling är Sailing Into Freedom. Peter, kaptenen seglar med sin besättning på en rätt stor katamaran och han tar sig i princip bara an kvinnligt "Crew". (antar det är via crew som han tjänar pengar de mesta pengarna) Han försöker göra avsnitten intressanta och är rätt rolig. Han försöker leva enkelt och med naturen. Han har bland annat slängt ut kylen från båten. I dom här avsnitten får man följa varje "crew" och lära känna dom lite. Generellt verkar det vara sköna personer, såsom naturnära seglingspersoner ofta är.

Man får helt klart en känsla av hur det är att leva på en båt. Bästa och roligaste avsnitten tycker jag är med det italienska tjejerna Fedra Paccioso och Stefania Conte.

Spola fram till slutet ca 4:40:

Food challenge

Fedra tränar på bakåtvolt..De här yngre paret lever med sin charmiga hund Jetty på sin 34 foot Trawler. Och Sierra ser alltid så glad och positiv ut. De lever lite så som jag själv skulle vilja leva.
Tula's Endless Summer

Båten dom bor på:

Deras story:


Har du något tips på bra båtkanaler som är intressanta? Kommentera gärna! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar