2013-04-27

Att kasta fotoalbum..

I helgen blev det dags att välja om jag skulle behålla några gamla foton från förr. Inte kan man väl kasta det?

- Jo, vill man bli med mindre ägande så går det inte att spara på en massa. Det kändes riktigt jobbigt att kasta kort på min älskade mamma (avliden sen många år) och likså min älskade mormor och för att inte tala om min kära hund. Alla avlidna sen ett antal år. Men jag känner att det måste göras.

Foton gör att man blir påminnen, minnen vaknar till liv när man ser bilderna. Det är väl själva tanken antar jag. Det kommer också mycken saknad. Det gör lite ont att dom nära inte finns kvar i livet osv. Men en av mina förbilder säger också att man ska inte se så mycket bakåt utan försöka se framåt i livet. Jag tror det ligger en hel del i det där. Inte gräva för mycket i det förflutna.. Så jag bestämde mig för att kasta fotona och några album som bland annat innehöll massa bilder på bilstereoinstallation (jo, ett intresse jag hade i ungdomsåren.. )Foton på människor och djur jag håller nära mitt hjärta. Mamma längst till vänster, Mormor, och min kära hund Rasmus står vid min andra bil en Opel Ascona. Sen har jag lyckats hamna på bild till höger..
Foton på människor och djur jag håller nära mitt hjärta. Mamma längst till vänster, Mormor, och min kära hund Rasmus står vid min andra bil en Opel Ascona. Sen har jag lyckats hamna på bild till höger.. Jag väljer att spara en digital bild istället för fysiska bilder.

Jag har också sålt mina sortimentskåp till en kollega på jobbet, så det har blivit lite smått här och där som blivit rensat även denna vecka. Jag skickade även iväg en radioamatörpryl som jag sålde härom dagen. Cashing, det kommer in några hundra här och där!En av lådorna som åkte i containern tidigare idag. Fotoalbum och böcker och en gammal sortimentskåpslåda.
En av lådorna som åkte i containern tidigare idag. Fotoalbum och böcker och en gammal sortimentskåpslåda.
 Det går sakta framåt, pryl efter pryl lämnar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar