2018-11-20

Har Sverige blivit ett omoraliskt Kalla-Anka-land och en frihetlig skamfläck?

Skattefinansieringen av Public Service fortsätter (med allt rätta!) engagera folk

Här bara ett axplock från några som skrivit under



18769
"Att tvinga folk att betala för något man inte vill ha är i högsta grad omoraliskt."

18772
"Gör om till betalkanaler så kan vi välja själva"

18776
"Att statstelevisionen inte klarar av sitt objektiva uppdrag sendan längre. Socialism television är någon som hör hemma i diktaturer."

18791
"Detta ÄR en frihetlig skamfläck. Vill sannerligen inte betala för propaganda! I all synnerhet som jag -och många många med mig - är fattigpensionär! Finns annat att lägga den skrala inkomsten på....."

18823
"Varför skall jag betala för vänster/PK indroktronering som jag inte tittar/lyssnar på."
18832
"Det är fel att först bestämma anslaget innan inriktningen är bestämd. Det är fel att ta betalt för något man inte beställt eller vill ha. Det är fel att ge pengar utan att dels avkräva mottagaren kvalitetskrav, dels införa tydliga kvalitetskontroller."

18863
"Rena STASI-metoderna..... tvinga folk att betala för ren vänsterpropaganda ......"
18908
"Idioti, finns vettigare saker i regeringen som behöver tas upp. Jäkla Kalle-Anka-land Sverige har blivit."

18923
"Public Service är erävrat av rödgröna propagandister som flagrant vrider och selekterar precis allt i rödgrön propagandariktning. Vidare skall inte skattepengar gå till sport och tramsprogram, budgeten skall ned mot högst en miljard per pr."

18925
"Jag har inte ens en tv! Det är ren STÖLD av er med denna skatt. Varje förspilld skattekrona är en stöld från folket!"

18938
"Jag anser att denna skatt är otillbörlig och ett missbruk av mina skattepengar. De som genomdrivit detta beslut borde få sparken. Jag anser att denna skatt är otillbörlig och ett missbruk av mina skattepengar. De som genomdrivit detta beslut borde få sparken."
18951
"Ett demokratiskt samhälle överlåter åt sina invånare att själva bestämma och avgöra vilken mediarapportering som anses värd att ta del av och betala för."

18953
"Har alltid ansett att betala för tv och radio tjänst varit felaktigt när jag inte själv kan påverka vad jag får se på programmen. Bättre att det blir privat och att det då blir ett kanal paket du kan köpa precis som det är för alla andra kanaler. Sätta det som en skatt är också helt absurt när det finns hur många personer som helst ( inkluderat mig själv ) som inte äger en tv eller radio och som istället BETALAR FRIVILLIGT för tex Netflix eller HBO där programmen vi vill titta på finns på dom visnings medier vi har. Den här skatten kommer bara leda till att folk kommer att rösta på parti som säger dom tänker ta bort denna skatten och sen inte bry säg om något annat egentligen."
19019
"Jag vill inte att mina skattepengar ska gå till Fake News och och en massa falsk propagande som bara skadar Sverige och svenskarna."

19020
"Jag anser att vi är på väg mot en dold diktatur eftersom vi inte har något att säga till om. Vi blir överkörda av dagens politiker."

19030
"Det är djupt oetiskt att tvångsfinansiera ett Public Service som inte efterfrågas. Propaganda-TV och rena DDR-stilen."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar