2014-01-05

Veckans in & ut


Denna vecka har det sålts två saker på Tradera!
Tack och lov ger vi vuxna inte varann några julklappar så det är rätt lugnt på den fronten, även om det i "uppfostringssyfte" (som det sas) ändå skulle ges ett par böcker.. Böcker älskar jag men jag föredrar ju att låna böckerna på bibliotek eller köpa dom i digital form så man slipper deras fysiska existens. Så dom fysiska böckerna lär väl rensas vad det lider.
Så skönt att slippa lägga alltför mycket krut på julklappsjagande.. Kusinbarnen brukar få pengar (lära sig spara till någon sak) och någon liten sak.. Själv vill jag hellre ha upplevelser än prylar om någon prompt "måste" ge något.

In
Två böcker
Funktionströja (träning)
Träningsshorts

Ut


Sista veckornas rensning

Shabbig kylväska (för ful att hamna på bild :) ), soporna

Posten påse storlekt small, kan skicka saker som väger upp till 2kg för 50 kronor till tex Finland. Bra!
Lärt mig sälja till "internationella köpare" :)

Kauko Räsänen bronsmedalj såld till trevlig Finländare
Medalj av skulptör Kauko Räsänen, såld till En Finländare för 600 kr, så då fick man lära sig hur det fungerar att få pengar insatta från utlandet, IBAN och BIC/SWIFT I now know :)





Nokia 6230i med tillbehör såld på Tradera
Min "reservmobil" fick stryka på foten och blev såld för en hundring på Tradera. En Nokia 6230i


Största frekvenskatalogen och lite antennkabel och någon hemmagjord slim jim antenn för 2 meter.
Trodde jag hade gjort mig av med allt tillhörande amatörradiointresset, men icke. Hittade detta i en låda så skänkte grejerna till en kollega på jobbet.

Kronljus och Antikljus hamnade i soporna
Eftersom alla ljusstakar är rensade sedan tidigare är det ju ingen vits att ha kvar ljus.. Försökte ge bort dem, men gick bet. Så blev soporna. Träningsgreppen gav jag bort i julklapp.




2 kommentarer:

  1. Q här: Har städat bort julen idag, drog fram betydligt mindre saker än vanligt i år...ska sen gå ner i källarn och rensa ut bland julgrejerna ordentligt....julklappar blir mest pengar och nåt som har önskats, nåt vettigt...skönt med vardag igen nu...:)

    SvaraRadera
  2. Bra bra, ska också fortsätta hitta något jag kan rensa den här veckan!

    Skönt att vi går mot ljusare tider!

    SvaraRadera